Bayliner

ostamme moottoripyöriä

Käyttöehdot

HUUTOKAUPAN KÄYTTÖEHDOT

Huutokaupassa olevat tarjoukset ovat voimassa

välimyyntivarauksin.

Jokainen huutokaupassa oleva tuote on nähtävillä ja ostettavissa liikkeessämme. Tuote voidaan myydä myös liikkeestä ja tällöin se poistetaan huutokaupasta.

Huutokaupan kohteisiin ei voi yhdistää muita tarjouksia. Esim. Rahoitus korko on huutokauppakohteissa 6.9 % + perustamiskulut 150,00 euroa ja laskutuspalkkio 8,00 euroa/kuukausi.

Mikäli tavoitehintaa ei saavuteta, myyjällä on oikeus päättää myydäänkö tuote parhaimman tarjouksen tehneelle vai ei.

Huutokaupassa voi olla mukana myös välitystuotteita jotka eivät ole Moto-Seinäjoki Oy:n omistuksessa. Tuotteessa maininta tästä.

1. JOHDANTO

Moto-Seinäjoki Oy:n nettisivujen huutokauppa osion käyttöä koskevat ehdot, joihin Käyttäjä sitoutuu rekisteröityessään Palvelun käyttäjäksi.

Palvelun käyttö edellyttää Käyttäjältä rekisteröitymistä Palvelun käyttäjäksi. Käyttäjä rekisteröityy Palvelun käyttäjäksi täyttämällä rekisteröintitiedot ja hyväksymällä nämä käyttöehdot kokonaisuudessaan. Palveluun rekisteröityvän Käyttäjän tulee olla täysivaltainen. Palveluun voi rekisteröityä Käyttäjäksi myös oikeushenkilö. Käyttäjätunnus on henkilökohtainen, eikä sitä saa luovuttaa kolmannelle. Käyttäjä vastaa aina kaikesta käyttäjätunnuksellaan tapahtuneesta Palvelun käytöstä. Käyttäjä käyttää Palvelua omalla vastuulla ja Käyttäjä vastaa kaikista Palvelun käytöstä aiheutuvista välittömistä ja välillisistä kuluista. Käyttäjä on velvollinen käyttämään Palvelua tämän Sopimuksen, lain ja hyvän tavan mukaisesti.

2. HUUTOKAUPPA

Moto-Seinäjoki Oy asettaa valitsemiaan tuotteita tai palveluita huutokauppa osioon. Rekisteröityneillä palvelun käyttäjillä on oikeus tehdä määräaikana tarjouksia huutokaupan kohteista. Huutokauppa käynnistyy kun 1. tarjous tuotteesta on jätetty.  Huutokaupan kohteena ollut tuote myydään korkeimman tarjouksen määräajassa tehneelle palvelun käyttäjälle  kun tuotteen hintavaraus on ylitetty. Jos tarjouksia jätetään 5 minuuttia ennen määräajan loppumista jatketaan määräaika aina 5 minuuttia kerrallaan.  Mikäli hintavarausta ei ylitetä myyjä varaa oikeuden päättää myydäänkö tuote korkeimman tarjouksen jättäneelle.

3. TAKUU JA MYYJÄN VASTUU

Uusissa tuotteissa noudatetaan normaaleja valmistajan takuu ehtoja. Käytetyissä tuotteissa noudatetaan  KSL:n mukaisia ehtoja, ellei erikseen mainita että ko. kohde myydään korjattavaksi/romutettavaksi. Myös käytetyistä laitteista tehdyt tarjoukset ovat sitovia. Kohteisiin on mahdollista tutustua liikkeessämme aukioloaikoina. Käytetytyn tuotteen kuvauksessa listataan viat ja puutteet mahdollisimman kattavasti. Huutokaupan kohteena olevilla tuotteilla ei ole vaihto eikä palautusoikeutta.

4. MAKSU

Korkeimman tarjouksen tehneelle palvelun käyttäjälle lähetään lasku pdf. tiedostona sähköpostiin. Lasku on suoritettava 7-päivän sisällä huutokaupan päättymisestä. Maksuvälineenä käyvät myös yleisimmät luottokortit ja Handelsbanken Aktiiviraha kortti. Mikäli haluat maksaa huutosi kortilla, ilmoita siitä samaan sähköpostiosoitteeseen josta lähetämme laskun.

Uuteen moottoripyörään, mönkijään tai kelkkaan voimme hakea siihen valmiiksi rahoituspäätöksen halutulle summalle. Tällöin kohteen voi huutaa kuten käteisellä huudettaessa, mikäli voitat huutokaupan teemme kohteesta rahoitussopimuksen ja lähetämme laskun käsirahasta.

5. TOIMITUS

Tuotteet ovat noudettavissa liikkeestämme aukioloaikoina. Huutokaupan voittaneen palvelun käyttäjän tulee noutaa tai järjestää kuljetus tuotteelle viimeistään 2-viikon sisällä huutokaupan päättymisestä. Ajovarusteet, vaatteet ja lisävarusteet voimme toimittaa postitse tai matkahuollon kautta.Toimituksesta peritään postin tai matkahuollon kulut. Isommat koneet ja laitteet voimme toimittaa omalla autollamme Suomen rajojen sisälle hintaan 1 euro / km + alv 22 %.

Mahdolliset riita asiat pyritään ratkaisemaan neuvottelemalla. Ellei neuvotteluratkaisuun päästä, ratkaistaan asiat Seinäjoen Käräjäoikeudessa.

Lisätietoja : myynti@moto-seinjoki.fi tai Puh:0207939842

Moto-Seinäjoki Oy
PL 227, Nurmontie 12
60101 SEINÄJOKI
Puh: 0207939854
Fax: 0207939858
www.moto-seinajoki.fi

Visa Visa Electron Master Card Osuuspankki Nordea Tapiola SP, POP, Aktia, Nooa S-Pankki Ålandsbanken Handelsbanken