POLARIS TRAKTORI

ostamme moottoripyöriä

Yritysesittely

Moto-Seinäjoki Oy palvelee.

 

Edustamme alan parhaita merkkejä ja tuotevalikoima on pyritty tekemään niin että meiltä löytyy tuote joka luokkaan kilpailukykyisin ehdoin. Erityisesti pyrimme edelleen kehittämään huolto- ja varaosapuolen asiakaspalvelua ja toimivuutta.

 

Meidän liikeideamme peruskivi on toimiva asiakaspalvelu ja jälkimarkkinointi. Joustava takuuasioiden käsittely ja nopeat varaosatoimitukset ovat meille vähintään yhtä tärkeitä kuin asiakkaillemmekin. Asiakkaan pyynnöstä pyrimme toimittamaan kaikki tuotteet jopa kotiovelle ja takuuasian tai vaihtopyörän teknisen vian korjaamisen ajaksi yritämme järjestää sijaisajoneuvon mikäli se suinkin on mahdollista.

 

Moto-Seinäjoki seuraa tiukasti markkinoiden kehitystä. Meillä tuotteet ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltuja ja valikoimat valtavat. Kannattaa poiketa tutustumaan uusimpiin malleihin ja parhaisiin tarjouksiin. Vaihdossa huomioimme kaikenlaisia 2- ja  4-pyöräisiä, toisinaan jopa veneitä ja moottorikelkkojakin. Aina kannattaa pyytää tarjous.

 

Rahoitusehtomme ovat hyvinkin kilpailukykyisiä jopa pankkilainaan verrattuna. Käsirahaksi riittää uusissa 10 % ja tarvittaessa voimme tehdä rahoitustarjouksen jopa ilman käsirahaakin.


Visa Visa Electron Master Card Osuuspankki Nordea Tapiola SP, POP, Aktia, Nooa S-Pankki Ålandsbanken Handelsbanken