Harley Davidson » Harley-Davidson CVO 2023
Harley-Davidson CVO  2023
Saatavuus
Varastossa

Harley-Davidson CVO 2023

ROAD GLIDE M8 VVT 121 HETI

 

Tuotekoodi
3015017

 

Näytä koko tuotekuvaus ›
Harley-Davidson CVO  2023Harley-Davidson CVO  2023Harley-Davidson CVO  2023Harley-Davidson CVO  2023Harley-Davidson CVO  2023Harley-Davidson CVO  2023Harley-Davidson CVO  2023
Rahoituslaskelma

Luottolaskurilla lasket juuri Sinulle sopivan kuukausierän

Laina-aika
Kokonaishinta
Käsiraha
Suurempi viimeinen erä
Korkoprosentti
%
Kuukausierä

Laskelma on arvio kk-eristä.

Perustamismaksu
Tilinhoitopalkkio
Korko
Lainakustannukset yhteensä
Luottohinta
Harley-Davidson CVO Roadglide M8 uusimmalla ja isoimmalla 121 Cid (1983cc) moottorilla.

TUNNUSOMAISET LED-AJOVALOT
CVO Road Gliden muotoiluun saumattomasti integroitu täysi LED-valopaketti optimoi näkyvyyden. Integroidut suuntavilkut sekä parantavat turvallisuutta että korostavat sharknose-katteen siluettia niin, että pyörän tunnistaa välittömästi niin valoisalla kuin pimeälläkin.

VANTEET
CVO Road Gliden 19 tuuman etupyörässä ja 18 tuuman takapyörässä on rengaspaineen valvontajärjestelmällä (TPMS) varustetut pinnoitetut valuvanteet.

312 MM:N TFT-NÄYTTÖ
Uusin yhteysominaisuuksia tehostava innovaatio on analogiset mittarit korvaava kristallinkirkas ja heijastamaton 312 mm:n TFT-kosketusnäyttö, joka tuo navigoinnin ja viihteen kätevästi sormiesi ulottuville.

MILWAUKEE-EIGHT™ VVT 121 -MOOTTORI
Milwaukee-Eight VVT 121 on suurimman iskutilavuuden tehdasasenteinen moottori koskaan Harley-Davidson Touring -moottoripyörässä. Moottorissa on nestejäähdytteiset sylinterinkannet, muuttuva venttiilien ajoitusjärjestelmä (VVT) ja uusi ilmanottokanava. Entistä suurempi iskutilavuus antaa Milwaukee-Eight 117 -moottoria enemmän tehoa ja vääntöä, ja VVT-järjestelmä sekä laajentaa tehokäyrää että parantaa polttoainetehokkuutta.

AERODYNAMIIKKA
Virtausdynamiikkalaskentaa ja tuulitunnelitestausta hyödyntämällä suunniteltu uusi tuulilasirakenne yhdessä uuden katemuotoilun kanssa vähentävät tuulen aiheuttamaa tärinää ja hidastavat näin kuljettajan väsymistä. Säädettävät ilmanohjaimet lisäävät ajomukavuutta ohjaamalla ilmavirtaa kuljettajan haluamalla tavalla.

ERGONOMIA
Huippulaadukas istuin uudistetulla muotoilulla yhdessä entistä leveämmän ja matalamman ohjaustangon ja säädettävien vipujen kanssa antavat kuljettajalle tilaisuuden muokata ajoasento haluamakseen, mikä vähentää väsymystä pitkillä ajorupeamilla.

TAKAISKUNVAIMENTIMET
Uusien etäsäädettävien iskunvaimentimien liikepituus on 50 % suurempi kuin edeltävässä
mallissa, mikä parantaa ajomukavuutta huomattavasti.

AJOMUKAVUUTTA MYÖS VIILEÄÄN AJOON
Kylminä päivinä CVO Road Gliden lämmitettävät kahvat ja valmiit kytkennät lämmitettäville ajovarusteille ovat kultaakin kalliimmat.

Mittarilukema 0 km

Väri Harmaa Metalliväri

Moottori 2000 4-tahti

Vetotapa Hihnaveto

Rekisterinumero

 

Varaa videoesittely

Syötä puhelinnumerosi alla olevaan kenttään ja olemme yhteydessä videoesittelyajasta

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
Unohtuiko salasana?