Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Honda » Honda CRF 300L 2022
Honda CRF 300L 2022

Honda CRF 300L 2022

RALLY -22 MYYMÄLÄSSÄ

 

Tuotekoodi
2752710
Saatavuus
Varastossa

 

Näytä koko tuotekuvaus ›
Honda CRF 300L 2022Honda CRF 300L 2022Honda CRF 300L 2022Honda CRF 300L 2022Honda CRF 300L 2022Honda CRF 300L 2022Honda CRF 300L 2022Honda CRF 300L 2022
Rahoituslaskelma

Luottolaskurilla lasket juuri Sinulle sopivan kuukausierän

Laina-aika
Kokonaishinta
Käsiraha
Suurempi viimeinen erä
Korkoprosentti
%
Kuukausierä

Laskelma on arvio kk-eristä.

Perustamismaksu
Tilinhoitopalkkio
Korko
Lainakustannukset yhteensä
Luottohinta
Honda CRF300 Rally on kokonaan uusi Honda-malli. Vaikka käyttötarkoitus pysyy samana kuin aikaisemmassa 250 cc -mallissa, on lähes kaikki moottoripyörän osa-alueet päivittyneet. Enemmän tehoa, enemmän vääntöä ja vähemmän painoa on konsepti, jolla päästään hyvään lopputulokseen. Kun lisätään vielä päivitetty iskunvaimennus, parantunut maavara, luistokytkin ja uusi ergonometria, niin voidaan todeta, että CRF300 Rally todellakin on kokonaan uusi Honda!

Moottori
286 cc moottorin teho on kasvanut 10% ja vääntö yli 18%!
Vaihdelaatikon välitykset ovat paremmin käyttötarkoitukseen sopivat.
Luistokytkimen avustin -järjestelmä pienentää kahvaan tarvittavaa puristusvoimaa.
Moottorin huipputeho on kasvanut 10% ja on nyt 20,1 kW. Vääntöä on niin ikään selvästi enemmän ja pitempi-iskuisena moottori on selkeästi aikaisempaa tehokkaamman tuntuinen. Parantunut teho ja vääntö on kuljettajan käytössä koko kierroslukualueella.

Vaihdelaatikon 5 ensimmäistä vaihdetta ovat välityssuhteeltaan lähempänä toisiaan ja 6-vaihde taas pitempi kuin aikaisemmin. Näin moottorin parantuneesta tehosta saadaan paras hyöty ja silti pitkä kuutosvaihde mahdollistaa rauhalisemman matka-ajon pienemmillä moottorin kierroksilla.

Moottori on lisäksi luonnollisesti Euro5-pakokaasunormien mukainen.

Uutta on myös luistokytkin, joka paitsi ehkäisee moottorijarrutuksen aiheuttaman takapyörän mahdollisen lukkiutumisen, mutta lisäksi keventää kytkinkahvan käyttämiseen tarvittavaa puristusvoimaa yli 20%. Kytkin on näin ollen erittäin kevytkäyttöinen ja tunnokas.

Runko, jousitus ja jarrut
Parantunut käsiteltävyys ja ketterämpi ajaa maastossa.
Selkeästi aikaisempaa kevyempi.
Parantunut maavara.
Pitkät iskunvaimennuksen joustomatkat sekä edessä että takana.
Honda CRF300 Rally painaa yli 4 kg vähemmän kuin edeltäjänsä. Paino on nyt ajovalmiina ja tankattuna 153 kg. Iso osa painonsäästöstä tulee täysin uudesta rungosta ja uudelleen suunnitellusta takahaarukasta. Uusi runko on keveytensä lisäksi aiempaa joustavampi, mikä parantaa ajotuntumaa sekä renkaiden pitoa. Takahaarukka on 15 mm kapeampi ja yli puoli kiloa aikaisempaa kevyempi.

Showan 43 mm etujousituksen joustomatka on kasvanut 10 mm ja on nyt 260 mm. Jousituksen asetukset kummassakin päässä pyörää ovat niin ikään muutettu vastaamaan uudistunutta ajogeometriaa ja painoa.

Maavara on peräti 30 mm aikaisempaa suurempi, mutta silti moottori on vain 20 mm korkeammalla, uudelleen suunnitellun moottorilohkon ansiosta. Näin ollen painopiste on saatu pysymään erittäin matalalla. Akseliväli on uusien ohjauskulmien ansiosta kasvanut 10 mm, mutta kääntösäde on silti vain 2,3 m.

Etujarruna on iso 256 mm piparkakku-levy ja 2-mäntäinen puristn. Takajarruna käytetään Hondan CRF -kilpamalleista tuttua integroitua puristinta ja 220 mm levyä. 2-kanavainen ABS jarru on luonnollisesti vakiovarusteena.

Vanteet ovat erittäin kevyet ja renkaat enduroajoon sopivasti karkeakuvioiset.

Muotoilu ja varusteet
Hondan CRF450R Rally -aavikkokilpurin inspiroimat kapeat ja kevyet katteet.
Iso 12,8 litran polttoainetankki.
Pitempi satula on kumikiinnitteinen ja istuinkorkeus 10 mm matalammalla.
Parantunut ajoasento.
Uusi helppolukuinen mittaristo.
Hondan CRF450R Rally aavikko-kilpurin inspiroimat katteet kätkevät sisäänsä peräti 12,8 litraisen polttoainetankin, jolla päästään yli 410 km tankkausväliin. Tankki on silti selvästi aikaisempaa kapeampi, helpottaen kuljettajan liikkumista pyörän päällä.

Uusi LED-ajovalo ja mittaristo on ”kelluvasti” asennettu, antaen keulalle omaleimaisen kevyen ilmeen. Ohjaustanko on aavistuksen taaempana aikaisemmasta ja jalkatapit ovat sekä matalammalla, että taaempana kuin aikaisemmin. Ajoasento on näin saatu paremmin off road -ajamisen vaatimuksia vastaavaksi. Istuinkorkeus on 10 mm matalampi, joka yhdessä kaventuneen vyötärölinjan kanssa helpottaa lyhyempiä kuljettajia. Käsisuojat ovat vakiovarusteena, kuten on myös erittäin suojaava pohjapanssari.

Uusitussa LCD-mittaristossa on isommat numerot ja se on selkeästi aikaisempaa helppolukuisempi. Kuljettajan näkymästä löytyy nopeuden lisäksi vaihteen näyttö, polttoaineen kulutus, keskinopeus, sekuntikello sekä kierrosnopeuden näytöt.

Mittarilukema 0 km

Väri Punainen Normaali väri

Moottori 300 4-tahti

Vetotapa Ketjuveto

Rekisterinumero

 

Varaa videoesittely

Syötä puhelinnumerosi alla olevaan kenttään ja olemme yhteydessä videoesittelyajasta

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
Unohtuiko salasana?