Honda » Honda CBR500R 2024
Honda CBR500R 2024

Honda CBR500R 2024

 

Honda CBR500R on monikäyttöinen sporttipyörä. Moottori on nyt entistäkin vääntävämpi ja sen tehontuotto on poikkeuksellisen lineaarista. Eli todella helposti hallittavaa ja käyttökelpoista voimaa, joka tekee pyörästä kokoistaan isomman tuntuisen.

 

Näytä koko tuotekuvaus ›
Honda CBR500R 2024Honda CBR500R 2024
Rahoituslaskelma

Luottolaskurilla lasket juuri Sinulle sopivan kuukausierän

Laina-aika
Kokonaishinta
Käsiraha
Suurempi viimeinen erä
Korkoprosentti
%
Kuukausierä

Laskelma on arvio kk-eristä.

Perustamismaksu
Tilinhoitopalkkio
Korko
Lainakustannukset yhteensä
Luottohinta

Honda CBR500R on monikäyttöinen sporttipyörä. Moottori on nyt entistäkin vääntävämpi ja sen tehontuotto on poikkeuksellisen lineaarista. Eli todella helposti hallittavaa ja käyttökelpoista voimaa, joka tekee pyörästä kokoistaan isomman tuntuisen. Euro-5 -moottorissa on luistokytkin vakiona helpottaen vaihtamista molempiin suuntiin. Etujousitus on nyt Hondan isommista malleista tuttu 41 mm Showa SFF-BP USD -jousitus. Vanteet ja takahaarukka ovat niin ikään uudet ja aikaisempaa kevyemmät. Pysähtymisestä huolehtii nyt tupla-levyjarrulevyt edessä. Uusi Honda CBR500R painaa ajovalmiin ja täydellä tankilla vain 191 kg! Uusi 5 tuuman TFT-mittaristo, sisältäen muun muassa nopeusmittarin, kierroslukumittarin, kellon, vaihteen näytön ja vaihteen vaihtamisen merkkivalon.

 

Honda CBR500R on todellinen A2-luokan taskuraketti!

 

Lisävarusteet


Valikoima alkuperäisiä Honda-lisävarusteita saatavilla CBR500R:ään. Valittavissa niin yksittäisiä varusteita kuin varustepakettejakin.

Racing paketti

Maksimoi sporttisen tyylin. Väriin sopiva penkin suoja matkustajan istuimen päälle. Vanneteipit korostavat vanteita. Hiilikuitukuvioinen tankin suoja CBR-logolla maalipinnan suojaksi. 400 mm korkeampi savu-väritetty pleksi tuulensuojaksi.
 
Comfort paketti
Pidempiä matkoja varten comfort paketissa kahvanlämmittimet (5-lämpötasoa) muistitoiminnolla + mittaristo sovituksella. Istuimen alle virranulosotto. 3-litran tankkilaukku.
 
Lisävarustevalikoimaa täydentää käytännöllinen 15 L istuinlaukku, 35 L takalaukku ja sen teline.
Kaikki paketeissa olevat lisävarusteet voidaan ostaa myös yksittäin.

 

Varaa videoesittely

Syötä puhelinnumerosi alla olevaan kenttään ja olemme yhteydessä videoesittelyajasta

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
Unohtuiko salasana?